02/460.51.58
www.rijschooldirk.be

Bromfiets

  • De opleiding voor de bromfiets is een belangrijke stap. Je eerste rijbewijs (AM), de start van je gemotoriseerde verkeerscarrière!

   Wil je dit rijbewijs halen zal je moeten slagen voor een theoretisch en een praktisch examen. Een opleiding van minstens 4 uur bij een erkende rijschool is verplicht.
   Wij zorgen voor een persoonlijke begeleiding, goede voorbereiding op je examen en gaan samen de baan op. Je bent bij ons aan het goede adres voor je bromfiets rijbewijs want als gespecialiseerde motorrijschool leren wij je alles wat je moet weten om vlot en veilig de baan op te gaan.


   Snel je rijbewijs halen? Schrijf je dan in voor 4 uur praktijkles en leg je examen af samen met onze rijschool. Zo kan je zonder zorgen naar het examen. Wij zorgen voor een vlotte planning, een geschikt examenvoertuig en de juiste begeleiding.

  • Inschrijfkost (éénmalig 25,00 €) - Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.
   Opleiding Inhoud Prijs (incl inschrijfkost) Inschrijven
   Praktijk 4 uur Enkel les zonder examen 205,00€ <input type="button" value="Inschrijven" onclick="window.open('https://www.rijschooldirk.be/2019v3/BROM/','Inschrijven Bromfiets AM', 'width=1400,height=900,scrollbars=yes,toolbar=no,location=no'); return false" />
   Praktijk 4 uur + examen Zonder zorgen naar je examen! 250,00€ <input type="button" value="Inschrijven" onclick="window.open('https://www.rijschooldirk.be/2019v3/BROM/','Inschrijven Bromfiets AM', 'width=1400,height=900,scrollbars=yes,toolbar=no,location=no'); return false" />

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - Rijschool Dirk