+32 475 738 593
www.motoropleiding.be

Welkom bij CMD

Wens je eerst even te proeven van het motorrijden alvorens een motor aan te kopen. Je hebt een motorrijbewijs maar nooit eerder gereden met de motor …
of je hebt een geldig motorrijbewijs en bezit de nodige basisbeheersing van je motor, maar volgde nog nooit eerder een vervolgopleiding.

We hebben voor alles een oplossing en aangepaste opleiding.

Onze opleidingen

Archive
 
"Motorrijden is een levenslange scholing, steeds vernieuwend en altijd even boeiend. Motorrijden is een passie, maar niet altijd zonder risico.

Het is dan ook de bedoeling tijdens de opleidingen de beginnende alsook de ervaren motorrijder bewust te maken van al de aspecten van het motorrijden. Wie met veel plezier van veilig motorrijden wil genieten zal ondervinden dat een goede en degelijke opleiding onontbeerlijk is."Zoekt je een motoropleiding op uw maat : we hebben voor ieder de gepaste oplossing, van beginner tot ervaren rijder, ook voor de professionele motorrijders !

Buitenlandse (bochten)stages

Jaarlijks worden buitenlandse bochtenstages georganiseert door CMD. Voor 2020 zijn vierdaagse stages voorzien naar de Vogezen en het Taunusgebergte.

Uw beoordeling

Stacks Image 1041
Als motorrijschool streven we naar een zo hoog mogelijke kwalitatieve opleiding op jouw maat. Je commentaar geeft ons de mogelijkheid de instructeurs/opleiding/aanpak bij te sturen of aan te passen waar nodig.

Updates

Komende opleidingsdagen :

INITIATIE : 11/11/2019 - 13:00-17:00 uur
ADVANCED : 15/11/2019 - 05/12/2019 - 19/12/2019
MASTER : 23/12/2019

Wenst u meer informatie over het behalen van een (motor)rijbewijs?


Algemene voorwaarden
  • De deelnemer dient in het bezit te zijn van een geldig motorrijbewijs
  • De instructeurs zijn door CMD of motorrijschool Dirk aangesteld.
  • Het is de deelnemer niet toegestaan een duorijder mee te nemen zonder de toestemming van CMD.
  • Bij bestemming is de duorijder onderworpen aan de algemene voorwaarden en wordt hij/zij aanzien als deelnemer.
  • Door inschrijving van de deelnemer/cursist, doet hij/zij afstand van ieder beroep op gerechtelijk verhaal op CMD - Rijschool Dirk of een door CMD / Rijschool Dirk aangestelde medewerker/instructeur.
  • Voor schadegevallen en ongevallen ontstaan voor, tijdens of na de opleiding wijst CMD / Rijschool Dirk iedere verantwoordelijkheid of verplichting af met betrekking tot iedere schade aan personen, materiaal of andere …
  • De deelnemer / cursist : duopassagier zijn volledig verantwoordelijk voor door hen, direct of indirect veroorzaakte schade of ongeval, voor overtredingen van wettelijke voorschriften of ter plaatse geldende voorschriften of reglementen.
  • De deelnemer / cursist / duopassagier zal nimmer CMD / Rijschool Dirk of haar instructeurs aansprakelijk stellen voor enige actie of nalatigheid door hun begaan.
Annulatievoorwaarden
Annuleringsvoorwaarden
Bij annulatie meer dan 14 dagen voor aanvang  van de opleiding zal het inschrijvingsgeld worden terugbetaald en zal er een administratieve onkost worden aangerekend van 30 €
 
Annulatie
minder dan 14 dagen voor aanvang van de cursus of bij afwezigheid is er geen terugbetaling mogelijk.  Er zal geen terugbetaling gebeuren gezien de hoge werkingskosten.
 
In uitzonderlijke gevallen en dit in samenspraak met CMD kan er een financiële tegemoetkoming gebeuren of kan er een nieuwe opleiding gevolgd worden bij CMD op een latere datum.
© motoropleiding.be
Original design by DS
20.133
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.