+32 475 738 593
www.motoropleiding.be

Centrum Motoropleiding Dirk

Fotoalbum

Archive
Meer foto's

Video

Archive
Europees kwaliteitslabel
De VSV heeft als eerste organisatie in België het DVR Europees kwaliteitslabel ontvangen. Dat label is een Europese erkenning voor opleidingsprogramma's waaraan motorrijders kunnen deelnemen na het behalen van hun motorrijbewijs. Voortaan zijn de VSV en haar partners trotse eigenaar van het European Quality Label Motorcycle Safety.
Lees verder...
rij veilig, rij bewust
Vijf ervaren motorrijders geven feedback op gevaarlijke verkeerssituaties en vertellen hoe zij in het verleden nipt (of net niet) ontsnapten aan een ongeval, meestal door te anticiperen op het gedrag van andere weggebruikers.
Lees verder...
Weekendtrip met de motorfiets
Zalig om er even tussenuit te knijpen met de motorfiets; een weekendje toeren met vrienden of een heuse vakantie met een duo-zitter. Geen probleem om te genieten van een bochtig traject als het maar veilig gebeurt! Kijk Uit rijdt mee met enkele motards in de Ardennen en geeft onder meer tips over bochtentechniek en de belading van je motorfiets.
Lees verder...
Motorrijders en automobilisten
Twee wielen op één lijn, een slanke carrosserie, een zeer grote flexibiliteit en een verhouding van kracht en gewicht om u tegen te zeggen zorgen ervoor dat motorrijden economisch zeer interessant is. De enorme kwetsbaarheid van de motorrijders is echter de keerzijde van de medaille. Vaak ligt een menselijke fout, hetzij van de motorrijder zelf, hetzij van een andere weggebruiker aan de basis van een motorongeval. Het is dus super belangrijk om elkaar juist in te schatten.
Lees verder...
Algemene voorwaarden
  • De deelnemer dient in het bezit te zijn van een geldig motorrijbewijs
  • De instructeurs zijn door CMD of motorrijschool Dirk aangesteld.
  • Het is de deelnemer niet toegestaan een duorijder mee te nemen zonder de toestemming van CMD.
  • Bij bestemming is de duorijder onderworpen aan de algemene voorwaarden en wordt hij/zij aanzien als deelnemer.
  • Door inschrijving van de deelnemer/cursist, doet hij/zij afstand van ieder beroep op gerechtelijk verhaal op CMD - Rijschool Dirk of een door CMD / Rijschool Dirk aangestelde medewerker/instructeur.
  • Voor schadegevallen en ongevallen ontstaan voor, tijdens of na de opleiding wijst CMD / Rijschool Dirk iedere verantwoordelijkheid of verplichting af met betrekking tot iedere schade aan personen, materiaal of andere …
  • De deelnemer / cursist : duopassagier zijn volledig verantwoordelijk voor door hen, direct of indirect veroorzaakte schade of ongeval, voor overtredingen van wettelijke voorschriften of ter plaatse geldende voorschriften of reglementen.
  • De deelnemer / cursist / duopassagier zal nimmer CMD / Rijschool Dirk of haar instructeurs aansprakelijk stellen voor enige actie of nalatigheid door hun begaan.
Annulatievoorwaarden
Annuleringsvoorwaarden
Bij annulatie meer dan 14 dagen voor aanvang  van de opleiding zal het inschrijvingsgeld worden terugbetaald en zal er een administratieve onkost worden aangerekend van 30 €
 
Annulatie
minder dan 14 dagen voor aanvang van de cursus of bij afwezigheid is er geen terugbetaling mogelijk.  Er zal geen terugbetaling gebeuren gezien de hoge werkingskosten.
 
In uitzonderlijke gevallen en dit in samenspraak met CMD kan er een financiële tegemoetkoming gebeuren of kan er een nieuwe opleiding gevolgd worden bij CMD op een latere datum.
© motoropleiding.be
Original design by DS