+32 475 738 593
www.motoropleiding.be

Centrum Motoropleiding Dirk

Initiatie

Archive
  Je wil eerst proeven van het motorrijden alvorens een motor aan te kopen. Je hebt een motorrijbewijs maar nooit eerder gereden met de motor …
  Samen met u frissen we de vaardigheden op.

  Je dient in het bezit te zijn van een motorrijbewijs of een rijbewijs B verkregen voor 1 januari 1989 ….

  Met een startpakket van 4 uur krijgt je de basis van het motorrijden. We starten met een korte theoretische inleiding waar de belangrijke aspecten van het motorrijden worden besproken. Je krijgt de nodige info betreffende keuze van de motor kledij enz...
  Op ons afgesloten terrein worden de essentiële rijtechnieken van het motorrijden aangeleerd gevolgd door een aangename leerrijke rit op de openbare weg.
  Hierna krijg je van uw instructeur een individuele evaluatie en tips om op een goede en veilige manier te kunnen starten als echte motorrijder.

  Correcte zithouding, stabilisatie-oefeningen, gasdosering, kijktechniek, opschakelen en verschillende remtechnieken komen aan bod.
  Alles gebeurt op het tempo van de kandidaat. De moeilijkheidsgraad wordt geleidelijk aan opgetrokken. Wij beschikken over ideale lesmotoren.

  Prijs : 220 € (Inclusief lesmotor en verzekering).

  Om een persoonlijke opvolging te garanderen beperken we ons tot maximaal 2 cursisten per instructeur.


  Initiatie +

  Heb je reeds een initiatie gevolgd, maar vind je dit niet voldoende … uiteraard is het mogelijk nog een vervolg te plannen op de initiatie.
  Dit is mogelijk met een pakket van 2 of 3 uur.

  Prijs :
  3 uur : 180 €
  2 uur : 130 €

  Inclusief lesmotor en verzekering.
  De datum kan u afspreken met uw instructeur.
  Stuur ons een berichtje, en wij bekijken de mogelijkheden.

  Cadeaubon

  Op zoek naar het ideale cadeau voor een motorrijder? Ken je iemand die wel blij zou zijn met een motoropleiding initiatie? Bestel dan de cadeaubon en schenk een training!

  Beschik je over een cadeaubon …
  Klik hier
  • Even geduld laden.
  • Even geduld laden ….
 • Even geduld laden ….
Algemene voorwaarden
 • De deelnemer dient in het bezit te zijn van een geldig motorrijbewijs
 • De instructeurs zijn door CMD of motorrijschool Dirk aangesteld.
 • Het is de deelnemer niet toegestaan een duorijder mee te nemen zonder de toestemming van CMD.
 • Bij bestemming is de duorijder onderworpen aan de algemene voorwaarden en wordt hij/zij aanzien als deelnemer.
 • Door inschrijving van de deelnemer/cursist, doet hij/zij afstand van ieder beroep op gerechtelijk verhaal op CMD - Rijschool Dirk of een door CMD / Rijschool Dirk aangestelde medewerker/instructeur.
 • Voor schadegevallen en ongevallen ontstaan voor, tijdens of na de opleiding wijst CMD / Rijschool Dirk iedere verantwoordelijkheid of verplichting af met betrekking tot iedere schade aan personen, materiaal of andere …
 • De deelnemer / cursist : duopassagier zijn volledig verantwoordelijk voor door hen, direct of indirect veroorzaakte schade of ongeval, voor overtredingen van wettelijke voorschriften of ter plaatse geldende voorschriften of reglementen.
 • De deelnemer / cursist / duopassagier zal nimmer CMD / Rijschool Dirk of haar instructeurs aansprakelijk stellen voor enige actie of nalatigheid door hun begaan.
Annulatievoorwaarden
Annuleringsvoorwaarden
Bij annulatie meer dan 14 dagen voor aanvang  van de opleiding zal het inschrijvingsgeld worden terugbetaald en zal er een administratieve onkost worden aangerekend van 30 €
 
Annulatie
minder dan 14 dagen voor aanvang van de cursus of bij afwezigheid is er geen terugbetaling mogelijk.  Er zal geen terugbetaling gebeuren gezien de hoge werkingskosten.
 
In uitzonderlijke gevallen en dit in samenspraak met CMD kan er een financiële tegemoetkoming gebeuren of kan er een nieuwe opleiding gevolgd worden bij CMD op een latere datum.
© motoropleiding.be
Original design by DS