96 bezoekers hebben een beoordeling geplaatst.
Gepost door Beoordeling
≡ Pascal Hens
→ individueel opleiding
Après une interruption d'une vingtaine d'années le démon de la moto m'a repris et afin de pouvoir rouler en toute sécurité j'ai décidé de suivre une formation afin de me familiariser à nouveau avec la moto . J'ai été guidé par Wim qui m'a remémoré toutes les ficelles du métier et ainsi me redonner confiance pour reprendre la route .
Encadrement professionnel, conseils adéquats, patience et encadrement sécurisé ( covid 19) . Toutes les conditions étaient réunies , je ne peux que conseiller une formation chez eux !!
Pascal (un client plus que satisfait ) Wink
rating rating rating rating rating
Gepost op woensdag 28 Okt 2020
Gepost door
≡ Pascal Hens
→ individueel opleiding
Gepost door Beoordeling
≡ rudi staute
→ Ardennen - Bochtenstage
Heel professioneel, enorm leerzaam, goed opgebouwd en uitgewerkt, doorspekt met veel persoonlijke begeleiding. Zonder enige twijfel een aanrader voor iedere motard die bereid is om in de spiegel te kijken, bedankt Dirk, Paul en Wim voor deze topdag ... en vooral tot gauw!
rating rating rating rating rating
Gepost op woensdag 16 Sep 2020
Gepost door
≡ rudi staute
→ Ardennen - Bochtenstage
Gepost door Beoordeling
≡ Peter Roymans
→ Bochtenstage Ardennen
Wat een dag ! 4 leerlingen onderweg met 3 instructeurs (Dirk, Paul en Wim ). 3de cursus die ik mocht volgen op enkele maanden tijd. Vandaag onder quasi individuele begeleiding van Paul. Top instructeur ! Top team! Ook nu alweer individuele constructieve correcties. Gevolgd door 2x een vakkundige video analyse. Een ganse dag over hoe we bochten veilig en vakkundig dienen te rijden. En ook bij vertrek Huiswaarts ‘s avonds Nog enkele prachtige demo’s van Wim gezien. Helaas was de gezamenlijke rit huiswaarts tekort...
rating rating rating rating rating
Gepost op woensdag 16 Sep 2020
Gepost door
≡ Peter Roymans
→ Bochtenstage Ardennen
Gepost door Beoordeling
≡ Peter Roymans
→ Advanced
Op 5/9 een volgende stage gevolgd bij CMD olv Dirk. Ook deze keer was het een schot in de roos. Waardevolle tips die elke motorrijder kan gebruiken! Ook deze Advanced cursus zou Mijns inziens een verplichte cursus moeten zijn. Opnieuw bewees Dirk dat hij leeft voor zijn vak en het individueel verbeteren van zijn motorrijders. Ook Wim sprong hier en daar nuttig bij als instructeur met waardevolle opmerkingen! Prachtig werk CMD!
rating rating rating rating rating
Gepost op woensdag 16 Sep 2020
Gepost door
≡ Peter Roymans
→ Advanced
Gepost door Beoordeling
≡ Indy
→ doorgedreven opleiding 12u
Heb mijn doorgedreven opleiding A2 gedaan en dit ging in het begin redelijk stroef. De lesgevers zijn mij altijd blijven helpen en heb na mijn 12u nog 1 extra les genomen deze heeft me zeker en vast geholpen op het examen (waarvoor ik geslaagd ben). Als je aan je rijbewijs zou willen beginnen is rijschool Dirk zeker een aanrader. Kan al niet wachten om verdere opleidingen hier te doen. Laugh
rating rating rating rating rating
Gepost op zondag 13 Sep 2020
Gepost door
≡ Indy
→ doorgedreven opleiding 12u
Gepost door Beoordeling
≡ Hans Blondeel
→ Individuele Motoropleiding
Vandaag 22 augustus heb ik als beginnende motorrijder van een individuele motoropleiding mogen genieten. Een heel leuke en interessante ervaring waar ik tips heb meegekregen om het motorrijden zo veilig mogelijk te kunnen beleven. Met bijzondere dank aan Paul voor zijn vriendelijke en professionele aanpak. Ik kan iedere beginnende motorrijder aanbevelen zo'n opleiding te volgen, je steekt er echt wel wat van op !!
rating rating rating rating rating
Gepost op zaterdag 22 Aug 2020
Gepost door
≡ Hans Blondeel
→ Individuele Motoropleiding
Gepost door Beoordeling
≡ Jos De Combe
→ advanced
Ik had per vergissing een 4 sterren beoordeling gegeven maar ik bedoelde eigenlijk een dikke 5 sterren !
rating rating rating rating rating
Gepost op donderdag 20 Aug 2020
Gepost door
≡ Jos De Combe
→ advanced
Gepost door Beoordeling
≡ Jos De Combe
→ advanced
Vandaag een geweldige cursusdag beleefd, genoten van de eerste tot de laatste km.
Super monitoren en een geoliede organisatie. Ik raad deze rijschool aan al diegene die nog meer plezier uit hun motor willen halen.
rating rating rating rating
Gepost op donderdag 20 Aug 2020
Gepost door
≡ Jos De Combe
→ advanced
Gepost door Beoordeling
≡ Thomas Geusens
→ Advanced & Slipcursus
Uitstekende opleidingen! Ik volgende in mei de Advanced en vandaag de Slipcursus en ben hier elke keer als een andere motorrijder uit gekomen, met meer techniek, meer vertrouwen en een beter besef van de risico's. De opleidingen waren steeds tot in de puntjes verzorgd en door de kwaliteit van de instructeurs, de opleidingsmethode en de kleine groepen was elke dag een absolute meerwaarde. Merci!
rating rating rating rating rating
Gepost op woensdag 19 Aug 2020
Gepost door
≡ Thomas Geusens
→ Advanced & Slipcursus
Gepost door Beoordeling
≡ Van de Wiele Peter
→ Advanced 18/08/2020
Een aangename omgeving om in een ongedwongen sfeer het motorrijden verder te bekwamen! Een aangename, toffe Marcel, die met kennis van zaken onze lesdag vervolledigde! Topdag én ik kom zeker terug! Tot binnenkort Fingers crossed Peter
rating rating rating rating rating
Gepost op woensdag 19 Aug 2020
Gepost door
≡ Van de Wiele Peter
→ Advanced 18/08/2020