85 bezoekers hebben een beoordeling geplaatst.
Gepost door Beoordeling
≡ Danny Destadsbader
→ Bochten stage
29-7-2020 een bochtenstage gevolgd, al eens kennis gemaakt met CMD vorig jaar. Door de positieve ervaring deze stage geboekt.
Echt een aanrader voor elke moto rijder, Paul, Karel en Rudy hebben dit uitstekend begeleid. Bedankt CMD team voor jullie fantastische opleidingen.

De H-D vrienden Patrick, Pascal, Dave, Estelle en Danny! We komen zeker nog terug!
rating rating rating rating rating
Gepost op donderdag 30 Jul 2020
Gepost door
≡ Danny Destadsbader
→ Bochten stage
Gepost door Beoordeling
≡ Bart De Cremer
→ Advanced
Maandag 27/07 had ik me ingeschreven voor de advanced opleiding. Zelf al 10jaar in het bezit van men motor rijbewijs en sinds een half jaar in contact gekomen met cmd dirk. Het was men 2e opleiding maar weer een hele draagzak vol bagage meegekregen vol met tips & tricks, waar we komende tijd weer mee aan de slag kunnen!! Met dank aan Seba voor de professionele begeleiding! Zeker een echte aanradar voor motorrijders die na hun rijbewijs gehaald te hebben nog nooit een doorgedreven opleiding gevolgd hebben! Bedankt voor de leuke, leerrijke dag! Groetjes Bart
rating rating rating rating rating
Gepost op dinsdag 28 Jul 2020
Gepost door
≡ Bart De Cremer
→ Advanced
Gepost door Beoordeling
≡ Glenn Smet
→ Advanced
Ik ben Glenn, 23 jaar en 1 jaar in het bezit van mijn A2 rijbewijs. Ik heb een advanced opleiding gekregen door Seba en voelde me meteen na de opleiding al een betere en zelfzekerdere rijder. Ik rij nog niet zolang dus ik heb nog veel te leren. Ik heb na dit te volgen een zeer stevige basis geleerd om daarop verder te bouwen en mijn motor te beheersen. Mij zien ze hier zeker en vast nog terug in de toekomst! Cool Laugh
rating rating rating rating rating
Gepost op maandag 27 Jul 2020
Gepost door
≡ Glenn Smet
→ Advanced
Gepost door Beoordeling
≡ Van Dyck Sandra
→ initiatie
Ik volgde begin juni een eerste initiatie bij Rudy, twee weken erna een tweede les.
Kort erna kocht ik een moto en had op 14 dagen tijd 300 eigen gereden km op mijn teller staan…
Met heel veel dankbaarheid kijk ik terug op mijn eerste moto-momenten.
Met heel veel geduld en respect heb jij mij leren houden van moto-rijden en dat heel letterlijk met vallen en opstaan.
(ik bakte er echt niet veel van . Ik viel bij het starten telkens stil, reed zelfs een batterij plat, na elk recht stuk draaide jij de les-moto… en ik ben ook gevallen.)
En nu… ben ik op goede weg (samen met mijn moto-partner Br ) en ik leer elke kilometer nog bij. Dank je Rudy en Br om in mij te (blijven) geloven.
Aan iedereen die wil leren moto rijden , deze initiatie is een echte aanrader!
rating rating rating rating rating
Gepost op zaterdag 18 Jul 2020
Gepost door
≡ Van Dyck Sandra
→ initiatie
Gepost door Beoordeling
≡ Jarno De Ost
→ Bochtenstage ardennen
Vrijdag 17/7 aan de bochtenstage van CMD in de Ardennen mee gedaan. Zeer leerijke ervaring met super begeleiding door Marcel, Rudy en Wim. Ze nemen genoeg tijd voor alles mooi uit te leggen en een evaluatie te maken van je rijstijl.
Je merkt ook dat je kalmer en meer zelfzeker op de motor zit.

Top team en zeer goede opleiding!
rating rating rating rating rating
Gepost op vrijdag 17 Jul 2020
Gepost door
≡ Jarno De Ost
→ Bochtenstage ardennen
Gepost door Beoordeling
≡ Broucker-Briké Claude
→ Initiatie
Hallo
Echt een aanrader! Ik kwam van St Truiden (niet naast de deur) maar de opleiding was de moeie waard! De Rudy héél aangename instructeur met véél geduld...TOP!
rating rating rating rating rating
Gepost op dinsdag 14 Jul 2020
Gepost door
≡ Broucker-Briké Claude
→ Initiatie
Gepost door Beoordeling
≡ Bernard Willemot
→ Bochtenstage Ardennen
Eindelijk bochtenstage kunnen volgen na de stormen in Maart & COVID-19 Smile...

Zeker een plus punt - zelfs na het volgen van Advanced & Master cursussen - want bochten zoals in de Ardennen vind je toch niet elders in het land!
Top enthousiast & professioneel team die het niet zal laten om de zaken meerdere malen te herhalen tot het de goede richting gaat - verder is het aan ons om te blijven oefenen natuurlijk! Deze cursus is een echte aanrader, ongeacht jouw niveau ; een bocht missen is geen optie Fingers crossed, toch?!
rating rating rating rating rating
Gepost op donderdag 9 Jul 2020
Gepost door
≡ Bernard Willemot
→ Bochtenstage Ardennen
Gepost door Beoordeling
≡ Nicole
→ Initatie
Op 22/06 heb ik een initiatie gevolgt bij Rudy na meer dan 20 jaar niet meer zelf met de moto gereden te hebben. Ik was aangenaam verrast dat ik de enige leerling was en dat de nodige tijd hiervoor genomen werd. Met de nodige zenuwen begonnen maar gerust gesteld door de instructeur heb ik terug zin gekregen om zelf te rijden. Merci hiervoor

Ga in de toekomst zeker nog een cursus komen volgen.
rating rating rating rating rating
Gepost op dinsdag 30 Jun 2020
Gepost door
≡ Nicole
→ Initatie
Gepost door Beoordeling
≡ Joost
→ Advanced
Een must voor iedere motorrijder die zichzelf wil zien groeien, soms met de nodige ( confronterende) feedback maar wel opbouwend!
Het nodige geduld om de oefeningen bij te sturen waar nodig, de honger is er om reeds uit te kijken oom het allemaal toe te passen en al uitziend naar volgende opleiding !!
Zeer content dat ik deze opleiding volgde dank u wel voor de toffe leerrijke dag !!
rating rating rating rating rating
Gepost op zondag 28 Jun 2020
Gepost door
≡ Joost
→ Advanced
Gepost door Beoordeling
≡ Pascal & Cindy
→ Master
Weerom zeer positieve, grensverleggende en vooral leerrijke ervaring.
Na vorig jaar 2x deelgenomen te hebben aan de ready to ride advanced training werd het tijd voor de Master-opleiding.
De lat lag duidelijk hoger dan bij de advanced opleiding. Dit gezegd zijnde, als het ons gelukt is om alle oefeningen (m.u.v. van de oefeningen in amazonezit) met duo uit te voeren, zou het ieder geoefend solo motorrijder ook moeten lukken.
Dank aan Seba voor het nodige geduld wanneer een oefening niet van de eerste keer lukte of wanneer de moed in de schoenen dreigde te zakken. Je zag potentieel dat ik misschien niet direct in mezelf had gezien. Soms heeft een mens dat extra duwtje of eerder ruggesteuntje nodig om zijn grenzen te verleggen. De feedback werd ook steeds op een positieve manier aan de man gebracht.
Weer een geslaagde dag, waarvoor dank.
rating rating rating rating rating
Gepost op zondag 28 Jun 2020
Gepost door
≡ Pascal & Cindy
→ Master