169 bezoekers hebben een beoordeling geplaatst.
Gepost door Beoordeling
≡ Eric Janssens
→ Taunus 2021
De Taunus-rijopleiding was top over heel de lijn.
Ik schreef me in voor de 2022 versie.
Meer woorden zijn overbodig
eric
rating rating rating rating rating
Gepost op dinsdag 14 Sep 2021
Gepost door
≡ Eric Janssens
→ Taunus 2021
Gepost door Beoordeling
≡ Frank De Brouwer
→ Taunus 2021
Voor mij was het een eerste deelname aan de bochtenstage in het prachtige, maar mij onbekende, Taunusgebergte. Gezien ik al enkele opleidingen volgde bij CMD was ik er zeker van dat deze stage leerrijk zou zijn. Mijn verwachtingen werden niet gewoon voldaan maar overtroffen. Een slechte gewoonte (voetjes) er hopelijk blijvend uit en echt leren bochten rijden. Dit soms tegen de intuïtie in, maar uiteindelijk veel veiliger. Dat de instructeurs van CMD echt top zijn hoeft geen betoog. Maar dat we ginder rondreden met een groepje van 3 en 2 instructeurs maakt dat ze alles wel opmerken en je hierbij de nodige uitleg en tips geven hoe en vooral waarom dit te verbeteren. Bedankt Steven en Geert. Gisterenavond na thuiskomst al ingeschreven voor editie 2022.
rating rating rating rating rating
Gepost op maandag 13 Sep 2021
Gepost door
≡ Frank De Brouwer
→ Taunus 2021
Gepost door Beoordeling
≡ Cecile & Yannic
→ Mega Master Advanced
Wij zijn net terug van de Mega Master Advanced Wink … de 4-daagse Taunus reis dus.
Het is niet enkel mega, maar ook super, ongeacht het niveau.
De organisatie bespaart zich geen moeite om de groepen zo homogeen mogelijk te maken / te houden en stelt daar dan ook het nodige aantal instructeurs tegen over. Welke allen zeer kundig en gedreven zijn. Op naar onze vierde deelname in 2022. Merci CMD Clapping
rating rating rating rating rating
Gepost op maandag 13 Sep 2021
Gepost door
≡ Cecile & Yannic
→ Mega Master Advanced
Gepost door Beoordeling
≡ Puydebois Patrick
→ 4-daagse bochtenstage Taunus
Na de Advanced en de Master, nu de bochtenstage mogen beleven. En wat voor een belevenis... ik ben teruggekomen als een volledig andere motard. Ik ben me veel meer bewust van de gevaren die overal op de loer lagen en zullen liggen, maar nu ben ik er tegen gewapend. Niettemin heb ik zeer vlot kunnen rijden, maar nu met marge over om te anticiperen als er zich gevaar voor doet. Super organisatie, super crew en heel mooie omgeving. Zeker de moeite waard, gisteren teruggekomen en vandaag terug ingeschreven voor editie 2022.
rating rating rating rating rating
Gepost op maandag 13 Sep 2021
Gepost door
≡ Puydebois Patrick
→ 4-daagse bochtenstage Taunus
Gepost door Beoordeling
≡ Johan Degraeve
→ 3 daags bochtenstage Vresse
Ik heb er nu al 6 dagen training op zitten bij CMD en altijd leer ik veel bij. De bochtenstage was weer zeer interessant.
Enige minpuntje misschien was de vele frietjes tijdens de maaltijden Smile
rating rating rating rating rating
Gepost op vrijdag 10 Sep 2021
Gepost door
≡ Johan Degraeve
→ 3 daags bochtenstage Vresse
Gepost door Beoordeling
≡ Jarek Pietowski
→ 4 daagse motostage
Een oprechte dank u wel,
Dit was net als een perfecte moto rit, elke opdracht, oefening, vraag ...., was net een onbekende bocht. En achter de bocht ontdekking van nieuwe inzichten, technieken, opnieuw leren, herbevestigen.... En dit alles op een ontspannend en respectvolle manier. Hartelijk bedankt, en tot volgend jaar.
rating rating rating rating rating
Gepost op maandag 23 Aug 2021
Gepost door
≡ Jarek Pietowski
→ 4 daagse motostage
Gepost door Beoordeling
≡ Filip Destenay
→ Master
Ondertussen heb ik al verschillende opleidingen bij Motoropleiding Dirk gevolgd onder verschillende instructeurs en elke keer ben ik wijzer naar huis gegaan. Niets dan lof hoe alles op een eenvoudige manier wordt aangebracht aangepast aan je eigen noden!

Een aanrader voor wie zijn motor tot in de puntjes wilt leren beheersen!!
rating rating rating rating rating
Gepost op dinsdag 17 Aug 2021
Gepost door
≡ Filip Destenay
→ Master
Gepost door Beoordeling
≡ Areg Ghazaryan
Uitstekend!!!

Opleidingen op topniveau!!!

Dank jullie wel Dirk en uw team!!!

rating rating rating rating rating
Gepost op dinsdag 17 Aug 2021
Gepost door
≡ Areg Ghazaryan
Gepost door Beoordeling
≡ Henk Van stijvendael
→ initiatie
Gisteren een initiatie motorrijden gevolgd bij rijschool Dirk. Een vaderdag cadeautje van zoonlief omdat ik al zeker 5 jaar loop te twijfelen of dit wel iets voor een 50+er zou zijn. Instructeur van dienst was Rudy. Ik denk niet dat ik beter kon terecht komen. Deze rijschool weet verdomd goed waar ze mee bezig zijn. Stijf van de stress ben ik naar Brussegem gereden, maar Rudy zorgde er gaandeweg voor dat mijn zelfvertrouwen terug kwam. Rudy ziet ook direct wat je goed en minder goed (zeg maar fout) doet, en kan dat heel goed overbrengen. Ik raad deze rijschool dan ook enthousiast aan. En aan Rudy: Nogmaals bedankt!
rating rating rating rating rating
Gepost op dinsdag 10 Aug 2021
Gepost door
≡ Henk Van stijvendael
→ initiatie
Gepost door Beoordeling
≡ Dylan GOOR
→ Bochtencursus
Zalige opleiding! Kei goeie rij instructeurs en super veel bijgeleerd!
Zeker zijn geld waard!
rating rating rating rating rating
Gepost op zondag 8 Aug 2021
Gepost door
≡ Dylan GOOR
→ Bochtencursus