146 bezoekers hebben een beoordeling geplaatst.
Gepost door Beoordeling
≡ Luc Wannijn
→ initiatie
Initiatie gevolgd bij Wim, duidelijke en geduldige uitleg.
Ondanks dat het bij mij moeizaam gaat overweeg ik hierdoor toch om verder te gaan
Ook oog voor de warme weersomstandigheden met de nodige drank(water) pauze
rating rating rating rating rating
Gepost op dinsdag 22 Jun 2021
Gepost door
≡ Luc Wannijn
→ initiatie
Gepost door Beoordeling
≡ Chris
→ Vervolgopleiding Advanced
Zeer fijne dag gehad tijdens deze opleiding. Er werd uitgebreid de tijd genomen om iedereen feedback te geven bij de oefeningen op het oefenterrein en op de openbare weg. Het praktijkgedeelte op de weg is een zeer grote meerwaarde waarbij je als motorrijder met je onvolkomenheden wordt geconfronteerd.
Een topinstructeur staat je de ganse dag bij en zorgt ervoor dat je op korte tijd vooruitgang boekt en je motor nog beter leert beheersen.
rating rating rating rating rating
Gepost op vrijdag 18 Jun 2021
Gepost door
≡ Chris
→ Vervolgopleiding Advanced
Gepost door Beoordeling
≡ Chris
→ Vervolgopleiding Advanced
Zeer fijne dag gehad tijdens deze opleiding. Er werd uitgebreid de tijd genomen om iedereen feedback te geven bij de oefeningen op het oefenterrein en op de openbare weg. Het praktijkgedeelte op de weg is een zeer grote meerwaarde waarbij je als motorrijder met je onvolkomenheden wordt geconfronteerd.
Een topinstructeur staat je de ganse dag bij en zorgt ervoor dat je op korte tijd vooruitgang boekt en je motor nog beter leert beheersen.
rating rating rating rating rating
Gepost op vrijdag 18 Jun 2021
Gepost door
≡ Chris
→ Vervolgopleiding Advanced
Gepost door Beoordeling
≡ Hern Schellinck
→ vervolgopleiding advanced
Niet te missen opleiding, voor elke motorrijder die op een veilige manier de baan op wil. Onze instructeur Paul heeft ons , Lionel en ik, op een aangename en doeltreffende manier heel veel geleerd. Ik heb gemerkt dat ik toch nog wat zal moeten oefenen als ik bochtenstage of de master opleiding wil volgen wat ik zeker van plan ben.
Zoals bij mijn initiatie cursus een dikke 9.5 / 10 !!!
rating rating rating rating rating
Gepost op donderdag 17 Jun 2021
Gepost door
≡ Hern Schellinck
→ vervolgopleiding advanced
Gepost door Beoordeling
≡ Lionel Geernaert
→ Vervolgopleiding Advanced
Zeer fijne dag met instructeur Paul en 1 andere cursist (Hern). Dit zorgde voor zeer persoonlijke en directe begeleiding, een vlot ritme doorheen de dag en een intensieve en leerrijke ervaring (niet in het minst dankzij het prachtige zomerweer).
Favoriete deel was voor mij het bochtenwerk in het industrieterrein van Tisselt, doet hunkeren naar meer!
Volgende stap is Master cursus of bochtenstage Ardennen!
rating rating rating rating rating
Gepost op dinsdag 15 Jun 2021
Gepost door
≡ Lionel Geernaert
→ Vervolgopleiding Advanced
Gepost door Beoordeling
≡ Bruno Heyndricx
→ 3 dagen bochtenstage Ardennen
Intense en zeer leerrijk . Op 3 dagen enorme progressie kunnen maken, dankzij de heldere uitleg en vele eerlijke feedback. Top Dirk. Dank je Seba voor de allerlaatste tip, al was de stage al gedaan Wink. Blij dat je ze nog meegegeven hebt, was eyeopener. Jullie zien alles Smile. Al paar keer opleidingen gevolgd. Steeds persoonlijke benadering: rijbewijs (zonder Wim, Wouter en Dirk had het niet gelukt, was moeizaam) , advanced en nu 3 daagse. Ook steeds met het oog voor veiligheid en leren op eigen tempo. In de groep zaten zowel ervaren als beginnende motorrijders, maar nooit gevoel gehad van beter of niet beter zijn. Iedereen kon op zijn eigen tempo leren met even veel aandacht. Ook goede bed en breakfast. Een 3 daagse in aangename ongedwongen sfeer, ook dankzij de mindset van de instructeurs. Top opleiding. Thanks om me de kans te geven om het motorrijden zo goed en veilig aangeleerd te krijgen, zodat ik er het plezier en genieten van kan ondervinden. See you on the road!
rating rating rating rating rating
Gepost op zondag 13 Jun 2021
Gepost door
≡ Bruno Heyndricx
→ 3 dagen bochtenstage Ardennen
Gepost door Beoordeling
≡ Pascal Reners
→ 3-daagse Aedennenstage
Leerrijke en interessante stage voor elk type motorrijder, kortweg een AANRADER voor elkeen die nog wat wil bijleren en zijn motorskills wenst bij te schaven.
Hoewel het niveauverschil tussen de snelste en traagste deelnemer tijdens deze editie vrij duidelijk was, slaagden de lesgevers er in om de groep zodanig op te splitsen dat het voor iedereen aangenaam en leerrijk bleef en het niveauverschil tijdens de stage weinig tot niet opviel. Iedreen kreeg a.h.w. à la tête du client opleiding waardoor zowel de beginnende als meer ervaren motorrijders iets hebben bijgeleerd.
Ook de B&B was in orde. Lekker eten, goede ontvangst.

Verder wens ik in het bijzonder Karel nogmaals te danken voor de psychologische bijstand tijdens het wachten op de pechverhelping. De oververhitting werd snel goed gemaakt toen we de groep moesten bijbenen. Leuk ritje trouwens.
Ook de terugrit binnendoor viel in de smaak.

Dirk, Wouter en Co, doe zo voort.
rating rating rating rating rating
Gepost op maandag 7 Jun 2021
Gepost door
≡ Pascal Reners
→ 3-daagse Aedennenstage
Gepost door Beoordeling
≡ Hern Schellinck
→ initiatie
Vandaag 07062021 heb ik de eer en het genoegen gehad om door Rudi begeleid te worden voor mijn initiatie. Dit is een echte aanrader voor mensen die willen proeven van het motorrijden. Alles wordt haarfijn uitgelegd, opgevolgd en heel belangrijk, het gebeurt op je eigen tempo.
Ik kijk al uit naar mijn volgende opleidingen !!!! Perfectie is niet van deze wereld maar mijn score voor deze initiatie opleiding is een dikke 9.5 op 10.
Enorm bedankt Rudi.
rating rating rating rating rating
Gepost op maandag 7 Jun 2021
Gepost door
≡ Hern Schellinck
→ initiatie
Gepost door Beoordeling
≡ Jan Florijn
→ 3-daagse bochtenstage Ardenne
Ik heb reeds meerdere opleidingen gevolgd met CMD. Toch bleef ik steeds zitten met een ongemakkelijk gevoel als het om correct bochten nemen was. Dus mij ingeschreven met als gedacht : "ofwel voel ik me beter op de motor in het bochtenwerk ofwel is motorrijden dan toch niks meer voor mij en verkoop ik hem". De instructeurs hadden snel door dat ik met stress en angsten zat, en zorgde voor een bijna gepersonaliseerde opleiding. Met hun degelijke uitleg, met zeer veel empathie en geduld zijn ze er als groep in geslaagd mij de sprong te doen maken om er echt voor te gaan. Dag 2 was al heel wat beter en ik won aan vertrouwen. Alle drie de instructeurs hebben me tips and tricks gegeven. Steeds op basis wat ze zagen. De laatste dag, voor de terugrit naar huis heb ik de groep betere rijders kunnen volgen en voelde ik me goed op de motor! Bedankt Wouter, Steven en Karel voor deze opleiding! Ik ga nu met plezier de bocht in! Ik hou mijn motor!De volledige opleiding en het verblijf waren perfect
rating rating rating rating rating
Gepost op maandag 7 Jun 2021
Gepost door
≡ Jan Florijn
→ 3-daagse bochtenstage Ardenne
Gepost door Beoordeling
≡ Krist
→ initiatie
Tijdens een namiddag initiatie met Rudy terug op de motor na 29 jaar. Rudy maakte mijn oude vaardigheden weer wakker, en ik leerde heel wat nieuws bij. De zeer gemoedelijke, persoonlijke aanpak, met zeer heldere uitleg, een logische opbouw, en veel aandacht voor veiligheid wekt vertrouwen en motiveert. Ik kom zeker terug voor meer! Clapping
rating rating rating rating rating
Gepost op maandag 31 Mei 2021
Gepost door
≡ Krist
→ initiatie