63 bezoekers hebben een beoordeling geplaatst.
Gepost door Beoordeling
≡ Erik Walkiers
→ Advanced
Heel grondige en goed opgebouwde lesdag. Speciaal pluspunt is dat de instructeurs naar ieder deelnemers niveau kijken en bijsturen waar nodig. En ze nemen je effe apart indien nodig. Ook wie tonnen ervaring heeft komt al eens op een randje te zitten, en dan geeft Dirk of zijn collega’s je de exacte uitleg waarom dat gebeurd is. En je leert héél veel. Dus dames en heren, niet twijfelen en volgen deze opleiding. En het is een geruststelling dat, wanneer je een kemel schiet, je niet uitgelachen wordt, maar gewezen wordt hoe dit in de toekomst te vermijden. Je gaat alleszins veel veiliger de baan op en ontdenkt dat er veel meer is dan snoeihard doorvlammen. Alles was zeer verzorgd: ontbijt, middagmaal, coronamaatregelen, enfin: dik in orde, vandaar zelfklever op de motor gekleefd. Zo ga je mij dan herkennen dus.
Laugh Laugh Clapping Giggle Giggle Giggle Giggle Giggle
rating rating rating rating rating
Gepost op dinsdag 2 Jun 2020
Gepost door
≡ Erik Walkiers
→ Advanced
Gepost door Beoordeling
≡ Alain Keyen
→ initiatie motor
Sinds mijn 18 jaar droom ik van motorrijden. Nu, een 37 jaar durende midlife crisis later en dankzij een cadeau van mijn vrouw, is het er eindelijk van gekomen: zondag 31 mei 4 uren initiatie motorrijden. Om 9.00 begonnen met 0,0 kennis en ervaring op zak; 2 uur later in staat om parcours tussen kegels te rijden, te remmen, vlot op- en terugschakelen en nog eens 2 uur later veilig en wel terug van een heel vlot verlopen baanrit met zelfs een gedeelte autosnelweg. Dit alles dankzij het professionalisme van mijn naamgenoot : instructeur + heel aangename gast Alain.
Dikke merci aan mijn vrouw voor het cadeau, en aan lesgever Alain alsook aan zaakvoerder Dirk voor de heel leerrijke en toffe initiatie.
Zeker tot nog eens.
rating rating rating rating rating
Gepost op dinsdag 2 Jun 2020
Gepost door
≡ Alain Keyen
→ initiatie motor
Gepost door Beoordeling
≡ Jérôme Moreau
→ Voorbereiding examen
Ik heb vandaag mijn voorbereiding gekregen voor mijn examen van Wim als instructeur. Hij heeft me geleerd dat er meerdere wegen zijn naar Rome. Geen moeite was hem teveel. Chapeau. Dat leer je nergens anders. Heel vriendelijk en hulpvol geweest voor mij. Dikke duim. Yes
rating rating rating rating rating
Gepost op zaterdag 30 Mei 2020
Gepost door
≡ Jérôme Moreau
→ Voorbereiding examen
Gepost door Beoordeling
≡ Breugelmans Marleen
→ advanced
Super opleiding! Wat heb ik veel bijgeleerd! Ik heb weer terug vertrouwen en geniet met volle teugen van het rijden!
rating rating rating rating rating
Gepost op donderdag 28 Mei 2020
Gepost door
≡ Breugelmans Marleen
→ advanced
Gepost door Beoordeling
≡ Roald Macharis
→ Initiatie
Op enkele uren tijd een motorfiets ‘leren’ aanvoelen ... stapsgewijs van zero ervaring naar het trachten uitvoeren van verschillende (levens)belangrijke basis-rijtechnieken ... o.l.v. een geduldige ervaren lesgever die moeilijke zaken op een simpele manier kan verwoorden ... (dank u Rudy !)
Deze initiatie lijkt me gewoon onontbeerlijk voor beginnende motorrijders.
rating rating rating rating rating
Gepost op maandag 25 Mei 2020
Gepost door
≡ Roald Macharis
→ Initiatie
Gepost door Beoordeling
≡ Sven VAN WILDER
→ Initiatie
Ik ben vol lof over deze initiatie en over de lesgever (Rudy). Op enkele uren tijd leerde ik als complete leek een motorfiets beheersen. Een korte, interessante theoretische inleiding, en dan de motorfiets op: basishandelingen, remtechnieken, bochten, schakelen werden op een gepast tempo aangeleerd. De lesgever corrigeerde waar nodig, steeds op een correcte manier, en steeds terecht. Ik ben een tevreden man!
rating rating rating rating rating
Gepost op maandag 25 Mei 2020
Gepost door
≡ Sven VAN WILDER
→ Initiatie
Gepost door Beoordeling
≡ kristof coenen
→ advanced
Een top team met zeer ervaren en aangename instructors die je in kleine groepen op een heel constructieve manier zeer persoonlijk begeleiden. Niets dan lof en dan ook zeker een aanrader voor beginners en geoefende rijders.
Een eyeopener met veel onmiddellijk toepasbare tips en technieken waar je als motorrijder het verschil mee kan maken.
Ik kom met veel graagte weldra terug om de Master opleiding te volgen.

Een grote merci voor jullie enthousiasme.

Kristof
rating rating rating rating rating
Gepost op maandag 25 Mei 2020
Gepost door
≡ kristof coenen
→ advanced
Gepost door Beoordeling
≡ Steven Van der Eecken
→ Advanced
Elk jaar volg ik ofwel advanced of master bij Dirk en zijn team en ook deze keer met een heel pak baggage terug naar huis gegaan.
Goeie combinatie van theorie, technisch & tactisch.
Heel veel persoonlijke bijsturing tijdens de dag.

Absoluut een aanrader !

Steven
PS: ook mbt Corona alles top voorzien Yes
rating rating rating rating rating
Gepost op maandag 25 Mei 2020
Gepost door
≡ Steven Van der Eecken
→ Advanced
Gepost door Beoordeling
≡ Erik Küper
→ Advanced
Op 20/05 heb ik deelgenomen aan de opleidingsdag i.s.m. BMW Motorclub Vl.
Dirk en zijn hele team hebben dit op een schitterende wijze georganiseerd, vanaf het onthaal tot aan het afscheid. Kennismaking, theorie, praktijk op het oefenterrein, praktijk op de weg,... alles verliep geolied, ongedwongen en professioneel, met directe feedback en verbeteringstips.
Dankzij het hoge competentieniveau van de instructeurs voel je je nooit onveilig of gepusht. Ze geven je het nodige vertrouwen om een hoger/beter niveau van motorbeheersing te bereiken en dus nóg veiliger te rijden.
De invoering van de Covid-maatregelen was een heksentoer, maar ook daar heeft het team geen enkele steek laten vallen. Chapeau!
Dit soort opleidingen zouden eigenlijk tot het ‘curriculum’ van iedere motorrijder moeten behoren.
“Ik keer tevreden terug”!
Trouwens, dank ook aan de andere deelnemers om er een plezierige dag van te maken.



rating rating rating rating rating
Gepost op maandag 25 Mei 2020
Gepost door
≡ Erik Küper
→ Advanced
Gepost door Beoordeling
≡ Pascal
→ Initiatie
Na zovele jaren begon het weer te kriebelen om terug met de motor op stap te gaan. Met gezonde nervositeit begon ik op 18 mei aan de initiatie waar lesgever Rudy ons onmiddellijk op ons gemak stelde en beloofde dat we na de initiatie reeds konden starten, remmen, draaien, slalommen, schakelen, ... Kortom de basis van het rijden onder de knie krijgen. Niets was minder waar! Rudy is een gepassioneerde motorrijder die met kunde, veel geduld en aangepast aan eenieders vorderingen de basisbeginselen overbrengt met steeds de veiligheid en het defensieve rijden in gedachten. Ook specifieke verkeerssituaties en controles die je zelf kan uitvoeren aan je motor kwamen ter sprake. Dit was de vertrouwensboost die ik nodig had om terug de stap naar het rijden te maken. Ondertussen is de motor aangeschaft en is het zaak om het aangeleerde me eigen te maken alvorens aan de Advanced cursus mee te doen.
Een absolute aanrader, zelfs must, voor iedere beginnende en herstartende motorrijder!
rating rating rating rating rating
Gepost op zondag 24 Mei 2020
Gepost door
≡ Pascal
→ Initiatie