236 bezoekers hebben een beoordeling geplaatst.
Gepost door Beoordeling
≡ Dirk Nys
→ 4-daagse TAUNUS
Na verschillende pogingen zijn we er nu in geslaagd om ons te registreren voor de 4-daagse TAUNUS.
Oh man wat een ervaring. We rijden veel met de motor en dan is de 4-daagse zeker even terug met de voeten op de grond.
De lesgevers van CMD bouwen stelselmatig op en staan stil bij ieder's individueel kunnen en verbeterpunten.
We hadden een zeer homogene groep waardoor de leergierigheid bij iedereen gedurende de 4 dagen zeer groot bleef. Zelfs de duo-rijders toonden dat ze niet zomaar achteraan op de motor zitten, neen, ze luisterden heel actief mee en pasten ook hun manier van bijrijden aan met alle nuttige tips die ook zij kregen van de lesgevers.
Moe maar voldaan en in een verzengende hitte zijn we huiswaarts gekeerd met maar één vraag, wanneer mogen we terug want we willen blijven leren en dat kan altijd bij CMD.
rating rating rating rating rating
Gepost op maandag 18 Sep 2023
Gepost door
≡ Dirk Nys
→ 4-daagse TAUNUS
Gepost door Beoordeling
≡ Erik Van Roy
→ Taunus
We zijn net terug van de bochtenstage Taunus. 4 jaar geleden hebben we deze ook gedaan en door Corona heeft het wat langer geduurd om terug in te schrijven. Het is een intensieve stage dus geen motorreis. Na de indeling van de groep wordt de dag zelf al een 1ste evaluatie gemaakt van de leerlingen om ze dan eventueel in een andere groep onder te brengen. Zodoende heb je een groep waar dezelfde lessen gegeven worden. Het weer zat enorm mee al was het bij momenten toch wel erg warm. Gelukkig waren er voldoende stops voorzien om bij te tanken. Een begeleider voor en achter zodat niemand verloren kon rijden en gefilmd kon worden om 's avonds de evaluatie te bespreken van verbeterpunten. We leren van elkaar en de progressie die onze groep maakte kon alleen door de uitleg van de ervaren instructeurs. Een mooie kamer, goede wifi en lekker eten maakten het verblijf ook erg aangenaam. De inzet van de instructeurs mag toch even bewierookt worden want ze willen echt dat je iets bijleert.
rating rating rating rating rating
Gepost op maandag 11 Sep 2023
Gepost door
≡ Erik Van Roy
→ Taunus
Gepost door Beoordeling
≡ Anoniem
→ Opleidingen
een paar opleidingen gevolgd bij CMD. Was echt top omdat de lesgevers weten met wat ze bezig zijn.
Ik kan iedereen deze opleidingen aanraden. Toch één minpuntje: de locatie en accommodatie zouden echt wel beter kunnen. Het leslokaal is zeker niet aangenaam, de ontvangst is wel in orde maar met zeer weining middelen. Op het terrein is, op het ogenblik dat ik daar was, veel te druk. Allerlei opleidingen werden door elkaar gegeven, zodat het wat gevaarlijk werd. Meer plaats zou dus een pak veiliger en aangenamer zijn.
rating rating
Gepost op zondag 20 Aug 2023
Gepost door
≡ Anoniem
→ Opleidingen
Gepost door Beoordeling
≡ Gert Van Broeck
→ Master
Zeer aangename lesgevers, individuele aandacht en flexibel. Ik kom zeker nog terug om opleidingen te volgen. Lesgevers geven je ook vertrouwen. Het zou fijn zijn de gemaakte filmpjes te delen met de persoon die gefilmd is
rating rating rating rating rating
Gepost op woensdag 16 Aug 2023
Gepost door
≡ Gert Van Broeck
→ Master