236 bezoekers hebben een beoordeling geplaatst.
Gepost door Beoordeling
≡ Maarten
→ 4 daagse
Zeer professionele aanpak waarin Dirk en Wouter mij vanaf seconde 1 tot het einde van de opleiding mee hadden in hun verhaal. Als ervaren motorrijder had ik voor de opleiding mijn bedenkingen bij wat ik nog ging kunnen leren maar het was een hele leerrijke aanvulling, ze laten je echt tot inzichten komen waar je anders nooit stil bij zou staan. Een echte meerwaarde voor iedereen die moto instructeur wil worden. Dirk en Wouter, een dikke merci en mij zien jullie zeker nog terug voor een opleiding want moto rijden is een leven lang leren. Jullie doen dit met heel veel passie voor het vak en met heel veel respect naar iedereen. Smile
rating rating rating rating rating
Gepost op maandag 24 Apr 2023
Gepost door
≡ Maarten
→ 4 daagse
Gepost door Beoordeling
≡ Antony John
→ Ready to Ride Master
Na de Ready to Ride Advanced nu ook de Master cursus gevolgd bij CMD. Een geweldige en leerzame dag verzorgd door top vakmensen. Met veel aandacht voor motorbeheersing en veilige bochten techniek ligt het niveau stukken hoger dan bij de Advanced. Alle tips & tricks genoteerd en nu oefenen oefenen oefenen. Team CMD bedankt en we gaan elkaar zeker weer zien voor een bochten stage.
rating rating rating rating rating
Gepost op vrijdag 3 Mar 2023
Gepost door
≡ Antony John
→ Ready to Ride Master
Gepost door Beoordeling
≡ Dirk Nys
→ VSV Erkend wegkapitein
Intussen ben ik een 5-tal jaar wegkapitein en doe allerhande begeleidingen. Als lid van het Belgisch Motor Signaalgevers Team (BMST.be) ben ik sterke promotor van de 'VSV Erkend wegkapitein'. Niet zozeer voor het certificaat dan wel voor de doorgedreven oefeningen die mij op een andere manier hebben leren omgaan met mijn BMW R1200 GS Adventure.
Naast de soms toch wel spannende oefeningen op trage maneuvers en de praktijkoefeningen op de openbare weg was het deel theorie ook leerrijk en soms confronterend.
De kordate maar motiverende ondersteuning van de lesgevers Dirk en in bijzonder Seba laten je in opbouwende aanpak zaken doen die je niet voor mogelijk acht dat je ze kon.
Deze opleiding zou verplicht moeten worden voor elke mobiele seingever/wegkapitein
rating rating rating rating rating
Gepost op vrijdag 24 Feb 2023
Gepost door
≡ Dirk Nys
→ VSV Erkend wegkapitein
Gepost door Beoordeling
≡ Philippe Smets
→ 4-daagse stage Motor instructeur
Deze opleiding is een "reality-check", en vraagt een open geest, ben je bereid om veel te leren, soms ook ingebakken gewoontes af te leren?
Wil je je rijstijl verbeteren, werken aan je stuurtechniek, je tractie en zithouding en veel veiliger aan het hectische verkeer deelnemen? Dan kan ik je deze opleiding met het team van CMD sterk aanbevelen. Je zou ervan versteld staan hoe soms heel kleine details een gigantische invloed hebben op je rijgedrag en dat van je motor... Ik kan alvast zeggen dat ik met zeer veel jaren op de motor en vele nationale en internationale rijervaring even met de voeten op de grond werd gezet, niet op een brute manier maar met gerichte coaching en een zeer persoonlijke aanpak. Sta open om een nieuwe manier van rijden te omarmen, men doet je nadenken waarom je iets doet en wat het effect op je motor is, maar ook hoe je het kan veranderen en een nog betere controle krijgt over de paardenkrachten onder je kont. Doen dus een echte aanrader ! Ride With Pride Cool (mu
rating rating rating rating rating
Gepost op zondag 29 Jan 2023
Gepost door
≡ Philippe Smets
→ 4-daagse stage Motor instructeur