CMD Extra Nieuwsbrief - Maart 2020
21-03-2020 10:50  |  1210  |  A+ | a-
enlightenedAls de e-mail niet correct wordt weergegeven.... klik hier

Beste motorrijders

Misschien hebben we jou al mogen ontmoeten op een van onze opleidingen of wie weet had je al meer of minder concrete plannen om binnenkort een opleiding te volgen. Wij stonden alvast klaar om er samen een spetterend motorseizoen van te maken. Het mooie weer en de lentekriebels komen er stilaan door, maar helaas heeft Covid-19 er anders over beslist…

De overheid heeft terecht beslist om alle activiteiten van rijscholen, opleidingscentra en rijvaardigheidscentra volledig te stoppen. Ingrijpende maatregelen die noodzakelijk zijn om de gezondheid van onszelf, onze familie, vrienden, buren,.. te garanderen.

Dat we met zijn allen niet kunnen motorrijden is jammer, maar zeker niet onze eerste bekommernis. De zeer ernstige en moeilijke periode waar we met z’n allen in terecht zijn gekomen is voor iedereen lastig. De gevolgen van deze Corona-madness en de nasleep zal voor velen onder ons een immense impact nalaten.

Wij hopen met team CMD in de eerste plaats dat jij en iedereen die je lief is het goed stelt en gespaard blijft van zieke. Zorgen voor onszelf en voor elkaar is wat nu primeert. Als motorrijder zullen we dat doen want solidariteit is nooit ver weg bij de motorrijders. Samen raken we er zeker uit. Wij willen op dit moment dan ook adviseren om de motorfiets nog even thuis te laten staan ook al is de verleiding zeer groot om een ritje te maken. Een ongeval is snel gebeurd en de nu al overbevraagde mensen in de medische en zorgende sector willen we op dit moment niet meer belasten dan nodig.

Van zodra de overheid de toelating geeft om de activiteiten terug op de starten kan jij alvast rekenen op de instructeurs van team CMD om jullie vragen naar opleiding, stages,… in te invullen. Wij maken ons achter de schermen klaar om er in te vliegen eens we de Corona dreiging hebben overwonnen.

Weet dat wij nu ook al paraat staan om vragen gerelateerd aan verkeersveiligheid, motorrijvaardigheid, motortechnieken en dergelijke te beantwoorden. Stuur ons gewoon een mailtje met je vraag of verstuur het via het contactformulier op onze website. Wij helpen je graag verder.

 

Het gaat jullie allemaal goed en zorg voor elkaar.

 

Met vriendelijke motorgroet

Dirk en het ganse CMD-team.

Top