Mei 2019
31-05-2019 11:42  |  2101  |  A+ | a-

Het motorseizoen is nu echt van start gegaan ...

Door het prachtige weer is het motorseizoen nu wel echt begonnen.  We merken dit ook aan het inschrijvingen voor CMD opleidingen.  Vele motards willen na een periode van 'inactiviteit' goed voorbereid de baan op.  Door onze doorgedreven opleidingen, Advanced, Master en Bochtenstage Ardennen helpen we hierbij graag.
Ook de opleidingen Initiatie zitten duidelijk in de lift. We merken dat zeer veel vrouwelijke motards de weg gevonden hebben.

Voor alle inschrijvingen en informatie kan je terecht op onze website !!


Wenst u als club of groep een exclusieve ADVANCED opleiding te volgen?
 
Dit kan !!  Zijn julie (minstens) met 4 deelnemers en geïnteresseerd in een dag doorgedreven motoropleiding ...
Een korte theoretische uitleg over de verschillende aspecten van motorrijden, zoals remtechnieken (lage en hoge snelheid, noodstop).
Op ons afgesloten oefenterrein buiten het verkeer oefenen we op motorbeheersing op lage snelheid, stabilisatie oefeningen, stabilisatie door gebruik van de achterrem, gasdosering en (slippende) koppeling. Korte bochten en korte slalom in combinatie met de juiste kijktechniek, remtechnieken op hogere snelheid (50 - 70 en 90 km/u).
Na de lunch ... een technische rit op de openbare weg.




Make-a-Wish - Behendigheidsdag
 
Centrum Motoropleiding Dirk organiseert op 19 mei 2019 een dag waar iedereen zich kan inschrijven om op ons oefenterrein een behendigheidsparcours te rijden, dit onder begeleiding van ervaren instructeurs. Tevens wordt een begeleide rit (± 60 km) voorzien.
 
Make-a-Wish® is een vrijwilligersorganisatie die de allerliefste wens vervult van kinderen met een levensbedreigende ziekte . Door het organiseren van deze motorbehendigheidsdag, waarbij goed en veilig motorrijden centraal staat, willen we deze organisatie steunen. Al de inkomsten gaan integraal naar Make A Wish®.
 
Ons doel is uiteraard zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit goed doel.  Al de inkomsten gaan integraal naar Make A Wish®.  U kan zich inschrijven, steunen of sponsoren !!
 
Als motorrijschool streven we naar een zo hoog mogelijke kwalitatieve opleiding op maat. Het commentaar van de deelnemers geeft ons de mogelijkheid de instructeurs/opleiding/aanpak bij te sturen of aan te passen waar nodig.

 
Top