CMD Nieuwsbrief - December 2021
16-12-2021 9:40  |  330  |  A+ | a-
Beste motorvrienden
 
In naam van het volledige CMD team wensen we jullie in de eerste plaats een gezond 2022.  Daarnaast hopen we op een mooi en veilig nieuw motorjaar voor elk van jullie.

 

De voorbije maanden zaten we niet stil. We willen vernieuwend blijven en deden daarom het nodige zodat jullie komend jaar zeker niet op jullie honger blijven zitten. We werkten nieuwe opleidingen uit, verfijnde onze bestaande opleidingen waar nodig en herwerkten een aantal klassiekers

Onze grootste nieuwe aanwinst is zonder twijfel de Ardennenrit PRO dagstage.
Na een aantal geslaagde testcases in 2021 met onder andere onze eigen instructeurs, externe gebrevetteerde lesgevers en de motorrijders van onze politiezone lanceren we in 2022 de Ardennen PRO voor ‘het grote publiek’
Interesse?  Neem een kijkje op onze website.

 
2-daagse training Ready to Ride erkend wegkapitein
CMD werkt samen met de VSV aan de professionaliteit van wegkapiteins op de motorfiets. We ontwikkelden samen met andere partners een 2-daagse opleiding tot Ready to Ride-erkend wegkapitein.  Alle info kan je terugvinden op onze website.

 
Slip en Grip training
Deze opleidingsdag is aangepast en staat nu volledig in het teken van slip en grip. De ganse dag door is het de bedoeling bewust om te gaan met technieken die gerelateerd zijn aan grip en slip. We gaan op een veilige manier op zoek naar het moment waar onze grip overgaat in slip. Hoe dat komt, wanneer dat gebeurt en waarom leggen we je haarfijn uit. 

 
Expert
Voor wie streeft naar 100 % controle van zijn/haar motorfiets en volledig bewustzijn van het gebruik van de juiste technieken is deze opleiding uiterst geschikt. Met gekende technieken en inzichten van eerdere opleidingen kunnen we deze opleiding zeker aanbevelen.
Interesse?  Alle informatie kan je vinden op onze website.

 


Zoek je nog een idee voor de komende feestdagen !!
Op onze pagina's (initiatie, dagstage Ardennen, Slip & Grip)kan je een cadeaubon schenken





Top