CMD Nieuwsbrief - Januari 2023
11-01-2023 8:17  |  88  |  A+ | a-
Is deze nieuwsbrief slecht leesbaar : klik hier


2023 ..... we zijn er klaar voor!

We leggen de laatste puzzelstukken om het aanbod van 2023 bekend te maken.  Zo zijn al enkele opleidingen voorzien in onze palnning: initiaties, bochtenstages, Slip & Grip .... Je kan deze terugvinden op onze website onder de rubriek OPLEIDINGEN.
 

Exclusieve opleidingen

Wens je als organisatie deel te nemen, of in te schrijven voor een opleiding?
Zo organiseren we voor groepen of organisaties voorbehouden opleidingen. Wens je meer informatie, hier vind je het nodige .  Op deze pagina staat een overzicht van de deelnemende organisaties met geplande datums.



Advanced Motorbeheersing

We merkten dat sommige deelnemers van de ADVANCED nog net niet voldoende technische bagage hebben voor de opstap naar de MASTER. Om de opstap makkelijker te laten verlopen organiseren we een korte 3uur durende opleiding.

Tijdens deze opleiding focussen we op de terreinoefeningen. Onder begeleiding kan je verder oefenen op de technieken die je geleerd hebt tijdens de ADVANCED training.  Meer informatie : klik hier





Bochtenstages

Onze opleidingen 'buitenlandse bochtenstages Taunus' zijn zoals steeds zeer snel volzet. Voor de bochtenstage 7 tot 10 september 2023 zijn enkele plaatsen vrij!  Klik hier voor meer informatie




Zoek je een motoropleiding op uw maat : we hebben voor ieder de gepaste oplossing, van beginner tot ervaren rijder, ook voor de professionele motorrijders !

Tot op één van onze opleidingen!
© 2023 - Centrum Motoropleiding Dirk
info@motoropleiding.be


 
Top