CMD Nieuwsbrief - Februari 2023
01-02-2023 9:22  |  92  |  A+ | a-
deze nieuwsbrief slecht leesbaar : klik hier


Onze opleidingen

We leggen de laatste puzzelstukken om het aanbod van 2023 bekend te maken.  Zo zijn al enkele opleidingen voorzien in onze planning: Initiaties, Advanced & Master, Ardennen bochtenstages, Slip & Grip, Brevet IV (motorinstructeur) .... Je kan deze terugvinden op onze website onder de rubriek OPLEIDINGEN.


 

Elementaire veiligheidsregels

Als het om mobiliteitsoplossingen gaat, worden motoren steeds vaker als interessante alternatieven voor de auto’s beschouwd.
Maar motorrijders blijven kwetsbaarder in het verkeer dan automobilisten. Voor jouw veiligheid (en die van anderen) is het belangrijk om een aantal elementaire regels goed te respecteren. Voor meer informatie kan je terecht op onze website. 

 





Vanaf nu kan je ook inschrijven voor de Dag van de motorrijder.
Alle activiteiten zijn gratis, maar we raden aan om in te schrijven. Zo ben je zeker van je plaats en kunnen we een vlot verloop garanderen.




Mis deze actie niet!

Sommige motorrijders komen voor een jaarlijkse opfrissing, anderen hebben net het motorrijbewijs behaald en willen zichzelf als motorrijder verder uitdagen. Ongeacht hoeveel jaren rijervaring er op de teller staan, na een motortraining Ready to Ride keer je altijd met méér kennis en vaardigheid naar huis. Een must do voor elke motorrijder als je het ons vraagt! 

Daarom lanceren we een kortingsactie op groepsinschrijvingen. Vraag je tussen 1 februari en 28 februari een groepsinschrijving aan, dan mag jij samen met 3 motorvrienden deelnemen en betaal je slechts voor 3 deelnemers Een mooie korting van 99 euro! Check hier alle info over de actie / Klik hier voor uw groepsinschrijving!
 


Onze opleidingen 'buitenlandse bochtenstages Taunus' zijn zoals steeds zeer snel volzet. Voor de bochtenstage 7 tot 10 september 2023 zijn enkele plaatsen vrij! 


 

Zoek je een motoropleiding op uw maat : we hebben voor ieder de gepaste oplossing, van beginner tot ervaren rijder, ook voor de professionele motorrijders !
 
Tot op één van onze opleidingen!

 


© 2023 - Centrum Motoropleiding Dirk
info@motoropleiding.be


 
Top