CMD Nieuwsbrief - April 2024
22-03-2024 9:36  |  6  |  A+ | a-




VACATURE - motorinstructeur Brevet IV
 
Wij zoeken een gebrevetteerd motor instructeur .
Het erkend oefenterrein van onze rijschool bevindt zich in Brussegem (Merchtem) waar we beschikken over de nodige infrastructuur om op een professionele en verantwoorde wijze onze motorrijlessen te geven.
 
Alle info vind je terug op onze website onder de rubriek VACATURES.
 

Voortgezette motortraining Ready to Ride

Volg een voortgezette motortraining Ready to Ride (99 euro incl. ontbijt en lunch) en zet maximaal in op je rijvaardigheden en veilig motorrijden.  Binnenkort zijn bijkomende datums bechikbaar voor de Advanced en Master.  Alle informatie :
 
 

Opstartcursus motorrijden (Initiatie)

Voor april werden er bijkomende datums beschikbaar voor de opleiding 'INITIATIE'.  Met een startpakket van 4 uur krijg je de basis van het motorrijden.  Op ons afgesloten terrein worden de essentiële rijtechnieken van het motorrijden aangeleerd gevolgd door een aangename leerrijke rit op de openbare weg. Een goede en veilige manier te kunnen starten als echte motorrijder. 


 



Dagstages Ardennen - nieuwe datums !

Voor iedereen die zich na de vervolgopleiding (Advanced) verder wenst te vervolmaken. Iedereen die interesse heeft in een leerrijke, interessante dag defensief motorrijden in de Ardennen. Een technische rit langsheen prachtige wegen waarbij we leren om verschillende stuur- en remtechnieken te gebruiken om vlot en veilig bochten te nemen. 
 
zondag 14 april 2024 Alle informatie en inschrijvingen  
zondag 11 mei 2024    
zaterdag 2 juni 2024
woensdag 14 augustus 2024
woensdag 28 augustus 2024
   


Individuele training bij CMD

Je bent in het bezit van een motorrijbewijs, maar hebt al langere tijd niet gereden. Je hebt net een nieuwe motor aangeschaft en je wil graag een zeer intensieve persoonlijke motortraining.

Je wordt persoonlijk opgevolgd door een instructeur en je bepaalt zelf het programma tijdens deze individuele training.


 




 

Zoek je een motoropleiding op uw maat : we hebben voor ieder de gepaste oplossing, van beginner tot ervaren rijder, ook voor de professionele motorrijders !

Alle informatie op onze website motoropleiding.be


Tot op één van onze opleidingen!


Centrum Motoropleiding Dirk
© 2024 - Ontwerp RL Digiskills
info@motoropleiding.be
 

 


 
 
Top